Toolz & Talent

Bouwen aan de toekomst

BOUW JIJ MEE AAN DE TOEKOMST? 

Wees een rolmodel!
Het is niet altijd even gemakkelijk om een rolmodel te zijn voor je kinderen als jonge vader, maar als je die kans krijgt moet je die zeker grijpen! Niks is mooier om het leven van jezelf maar vooral van je kind(eren) positief te beïnvloeden. Maar hoe doe je dit eigenlijk als je nog geen diploma of baan hebt? Het project ‘Toolz & Talent’ van stichting Manage Your Talent helpt je hierbij!

Wat is Toolz & Talent?

Dit project geeft je de kans om met succes een baan te vinden en ondersteunt je in het waarmaken van je dromen als jonge vader. Het helpt je inzicht te krijgen in wat je wilt en motiveert je om het leven van je kind(eren) positief te beïnvloeden! Dit doe je niet alleen, maar samen met een gedragscoach die met je meedenkt en je stimuleert.

Voor wie?
Ben jij een jonge vader tussen de 16 en 30 jaar op zoek naar een baan? Woon je in Rotterdam en wil jij het beste uit jezelf halen en een rolmodel zijn voor je kinderen? Dan kun jij je aanmelden voor het project Toolz & Talent.

What’s in it for me?
Als jij je inschrijft voor Toolz & Talent krijg je een aantal trainingen en je krijgt de mogelijkheid om je VCA diploma te behalen. Daarnaast volg je een leerwerktraject in de bouw- en maakindustrie en word je begeleid in het vinden van een baan in deze sector. Volgens het Economisch Instituut voor de Bouw neemt de werkgelegenheid in deze sector in 2017 en 2018 met 34.000 banen toe. Daar zit zeker ook een baan voor jouw tussen!