Boulevard Of Dreams

Iedereen koestert dromen, groot of klein.

Zonder oordelen, met ambitie!

Iedereen koestert dromen, groot of klein. Het is ook belangrijk dat jij je dromen waarmaakt, want op die manier haal je het beste uit je leven. Maar hoe doe je dit eigenlijk als je nog geen baan of diploma hebt? Het project ‘Boulevard of Dreams’ helpt je hierbij.

Het geeft je de kans om met succes je diploma te behalen of een baan te vinden en ondersteunt je in het waarmaken van je dromen. Het helpt je inzicht te krijgen in wat je wilt en zorgt dat je aan je doel blijft werken! Dit doe je niet alleen, maar samen met een jong en succesvol persoon, die met je meedenkt en je motiveert.

GROEI

MYT helpt studenten en starters die de wereld willen veroveren, maar nog niet goed weten hoe.

TALENT

Wij geloven in talent en dat iedereen het verschil kan maken.

Extra informatie voor professionals

Bent u een professional uit het maatschappelijk middenveld of uit het bedrijfsleven en denkt u dat uw organisatie een bijdrage kan leveren aan dit project? Neem dan contact met ons op voor extra informatie.

Begin vandaag!

Begin vandaag nog om dichter bij je einddoel te komen en het behalen van je diploma. Zet de eerste stap en meld je aan voor Boulevard of Dreams. Zolang je de eerste stap nog niet hebt gezet, sta je stil. Zodra je de eerste stap zet, begint je leven te veranderen!